Revamil Wound Dressing 8X8CM 7 stuks

€ 77,95 (inclusief btw)
Aantal

Revamil Wound Dressing 8X8CM 7 stuks

Er zijn situaties waarbij het smeren van Revamil wondgel niet wenselijk is. Speciaal hiervoor zijn er de met Revamil behandelde wondgazen beschikbaar.

De belangrijkste eigenschappen van Revamil® Wound Dressing zijn:
Bescherming tegen wondinfecties. De enzymrijke honing van Revamil geeft een antibacteriële bescherming. De lage pH van de honing zorgt voor een zuur milieu waardoor de wond sneller geneest. Honing bevat bovendien weinig water en veel suiker. Hierdoor worden bacteriën als het ware uitgedroogd en kunnen deze zich niet vermenigvuldigen.
Prikken. Vlak na het aanbrengen prikt de honing misschien een beetje, maar daarna zult u merken dat dit snel overgaat.
Geen korstvorming. Honing zorgt voor een vochtig wondmilieu, waardoor er minder kans is op korstvorming.
Weg met de vieze wondgeur. Wondgeur ontstaat vooral door bacteriën die in de wond allerlei stoffen produceren die zeer onaangenaam ruiken. Revamil® hydrofiele wondgel vormt een beschermend laagje dat bacteriën doodt.

Revamil® Wound Dressing is geschikt voor verschillende typen wonden. Het is ook een waardevolle aanvulling voor uw EHBO kist, zodat u het bij de hand heeft in geval van kleine verwondingen door ongelukken in en rondom huis. Raadpleeg bij ernstige wonden altijd uw huisarts. In de tabel hieronder kunt u lezen voor welke wonden Revamil® Wound Dressing kan worden toegepast.

Behandeling door arts, therapeut of verpleegkundige
Diabetische voet
Doorligwonden
Open been
Brandwonden
Geïnfecteerde wonden
Chirurgische wonden

Thuis, vakantie, sport
Schaafwonden
Bijtwonden
Kleine wondjes
Wondjes door vallen

Verpakking
Doos met 7 apart verpakte steriele wondgazen van 8X8 CM geïmpregneerd met honing.

Samenstelling
Polyacetaat wondgaas geïmpregneerd met 100% zuivere honing met een hoog gehalte aan het honingenzym glucose oxidase.

Houdbaarheid
Drie jaar. Na openen van de verpakking direct gebruiken

Gebruik
Revamil® Wound Dressing uit de verpakking halen en direct aanbrengen op de wond. Het geïmpregneerde gaasje afdekken met een droog wondverband. Revamil Wound Dressing na 1 tot maximaal 3 dagen vervangen door een nieuw gaasje. De behandeling stoppen als de wond is gesloten.

Kwaliteit
Revamil® Wound Dressing bevat 100% pure honing. Productie vindt plaats onder controle van kwaliteitsysteem van Bfactory. Revamil Wound Dressing is een CE-geregistreerd product, waardoor optimale veiligheid is gegarandeerd.

Farmaceutische stoffen
Revamil® Wound Dressing bevat geen farmaceutische stoffen.

Allergie
Revamil® Wound Dressing bevat geen conserveringsmiddelen of andere stoffen waarvan bekend is dat ze allergische of overgevoeligheidsreacties kunnen opwekken. Lees altijd goed de bijsluiter en als u twijfelt vraag dan uw huisarts om advies.