Hieronder treft u een aantal reacties van gebruikers van Dermagiq. Neem contact met ons op indien u uw ervaring wilt delen dan voegen wij deze toe op de website.

(Nat) eczeem achter de oren
Mijn dochter Noor (3 jaar) had al lang last van schilfers en korstjes achter haar oor. Van de zomer was het minder, maar nu in het najaar en winter werd het weer erger, en bijvoorbeeld het uittrekken van kleding over haar hoofd leidde altijd tot pijn en huilen. Het werd zo erg dat er echte wonden achter haar oren ontstonden die begonnen te bloeden. Een bezoek aan de huisarts zorgde voor de diagnose: "nat (eczeem) achter de oren". De huisarts adviseerde een hormoon zalf met hydrocortisonen, maar voor kinderen wordt dat niet aangeraden, tenzij andere middelen echt niet werken. Toen DermagíQ Skin gebruikt, 2x per dag gesmeerd, en na enkele dagen werd het duidelijk minder. Na 2 weken smeren is het vrijwel geheel verdwenen, en is ook de pijn bij het uitkleden van truien of t-shirts weg.
Afzender: Willem

Hand verbrand
Ik brandde mij laatst aan de oven, en had een nare verbranding op mijn hand.
Er ontstonden blaren die snel open gingen. Via een kennis was ik op de hoogte van DermagíQ Skin, en de werking van honing. Ik heb het gedurende een week 2x per dag op mijn hand gesmeerd, en ik ben erg tevreden. De pijn ging snel weg, de wond werd rustig, en genas heel snel en mooi. Er is een wat donkere plek zichtbaar, maar eigenlijk nauwelijks een litteken. Smeert ook heel prettig, die DermagíQ Skin.
Afzender: Greet

Geïrriteerde huid in het gezicht
Door eczeem heb ik een geïrriteerde huid in mijn gezicht. Ik ben toen DermagíQ Skin gaan gebruiken en na een week werd de huid al wat gladder. Mijn huid jeukt nu minder, is strakker, gladder en minder geïrriteerd. Meneer J.W.V., 75 jaar.

Eczeem met kapotte huid
Ons dochtertje van drie jaar had veel last van eczeem en jeukplekjes, vooral op de polsjes. Na twee dagen werden de klachten al minder en wij hebben geen bijwerking geconstateerd. Lara.

Constitutioneel eczeem
Vanaf mijn kindertijd heb ik al 25 jaar last van eczeem. Sinds kort ben ik DermagíQ Skin gaan gebruiken en merkte dat ik sinds lang weer eens een nacht jeukvrij was. Ook de roodheid van de wondjes op mijn been verdween best wel goed en de wondjes gingen daarna snel helen. Nadeel vind ik dat de crème toch ietwat plakkerig is. Dat is niet erg als je kleine plekjes in moet smeren, maar voor grote oppervlakken is het een beetje hinderlijk. Susan.

Jeukplekjes
Ik had veel last van jeukplekjes. Een paar dagen na smeren met DermagíQ Skin werden de klachten al minder. Ik heb DermagíQ Skin zeven dagen gebruikt en geen bijwerkingen gezien. Mevrouw S-T, 76 jaar.

Eczeem
Ik heb DermagíQ Skin gebruikt voor eczeem. Na vier dagen werden de klachten al minder, het onderdrukt het eczeem. Ik gebruik DermagíQ Skin al 3 maanden en ondervind geen bijwerkingen. Piet, 57 jaar.

Artsen over Dermagiq:

Medisch centrum Alkmaar. DermagíQ Skin werd toegepast bij kinderen met wondjes door krabben bij eczeem. De resultaten waren positief, door de plakkerigheid is DermagíQ Skin alleen niet zo geschikt voor grote oppervlakken.

Ziekenhuisgroep Twente. DermagíQ Skin werd toegepast bij kinderen met kleine wondjes door eczeem aan handjes, rondom mond, oogleden en oorlelletjes. DermagíQ Skin had een positief effect op afname van roodheid, heling van wondjes, jeuk en de huidconditie. Er zijn geen bijwerkingen geconstateerd.